Odstraňte všechny příspěvky a hodnocení na Facebooku jedním kliknutím

To není vhodný čas pro Facebook, protože se objevují všechny ty problémy s ochranou soukromí uživatelů, jejichž data končící s marketingovými společnostmi po celém světě vždy končí pro komerční i volební účely.
V tomto ohledu jsme proto vysvětlili, jak zabránit Facebooku v přenosu dat do externích společností a aplikací a také jak skrýt historii navštívených stránek z Facebooku.
V této příručce se však podíváme na to, jak můžete najít staré příspěvky na Facebooku, smazat je všechny dohromady a také jak odstranit oblíbené položky, které se v průběhu času dostaly.
Tento typ aktivity by nebylo možné provést, pokud by neexistovalo žádné rozšíření, které by vám umožnilo vybrat všechny příspěvky na Facebooku v určitém časovém období a také přidat další filtry pro výběr příspěvků, které obsahují nebo neobsahují určité slovo.
Po nastavení předvoleb můžete smazat příspěvky na Facebooku a „Líbí se“ hromadně pouhým kliknutím myši .
PŘEČTĚTE SI také: Hledejte staré Facebook příspěvky a Twitter tweety z minulosti
Nejprve si z počítače můžete zobrazit a spravovat všechny příspěvky na Facebooku publikované přímo z vašeho profilu změnou typu zobrazení.
Stručně řečeno, stiskněte tlačítko Žurnál pod krytem profilu a vyberte mřížkové zobrazení příspěvků.
V tomto režimu můžete stisknout tlačítko Spravovat příspěvek a poté vybrat ty, které chcete odstranit .
Najednou lze smazat až 50 příspěvků.
Totéž lze udělat ze smartphonu Android nebo iPhonu, přechod do vašeho profilu a těsně nad prvním příspěvkem, který se objeví kliknutím na odkaz Spravovat příspěvek (je psán malý).
U smartphonu je také možné filtrovat příspěvky podle data a podle toho, kdo je publikoval (pokud mohou na náš profil psát i další lidé).
Mějte na paměti, že není možné smazat fotografii nastavenou jako profilový obrázek, a proto je-li vybrána, záložka Calcellar zmizí.
Díky rozšíření Social Book Post Manager pro prohlížeč Google Chrome může být vše jednodušší a rychlejší.
Toto rozšíření prohlížeče Chrome používá protokol aktivity profilu Facebook k vyhledání příspěvků a jejich odstranění nebo skrytí v deníku nebo k vyhledání lajků a jejich zrušení.
Chcete-li rozšíření použít po jeho instalaci, otevřete svůj profil na Facebooku a poté stiskněte tlačítko Protokol aktivity umístěné ve středu obálky.
Když se otevře stránka protokolu aktivit, stiskněte tuto ikonu rozšíření v pravém horním rohu prohlížeče Chrome.
Otevře se vyskakovací okno, které vám umožní vybrat rok a měsíc, pro který chcete smazat příspěvky na Facebooku nebo zrušit hodnocení „Líbí se“ nebo dělat jiné věci.
Pokud chcete, můžete pomocí možností „ Text obsahuje “ nebo „ Text neobsahuje “ vybrat konkrétní příspěvky, které hovoří například o politice nebo citlivých tématech nebo o čemkoli, co chcete odstranit.
Nakonec stiskněte tlačítko Odstranit pro odstranění příspěvků.
Social Book Post Manager pak může prohledat protokol aktivit a všechny staré příspěvky, které chcete odstranit, a vybrat je na základě nastavených možností.
Nakonec můžete potvrdit odstranění a odstranit příspěvky.
Všechny komentáře se také odstraní u odstraněných příspěvků.
Se stejným rozšířením je také možné zrušit všechny oblíbené položky v určitém období (stisknutím tlačítka Unlike ) nebo dokonce skrýt příspěvky z deníku, takže je prakticky nemožné najít ve vašem profilu.
V případě akce Unlike budou z oblíbených odstraněny také stránky, které, pokud si budete přát je sledovat, musíte před potvrzením zrušit výběr.
PŘEČTĚTE SI také: 10 rozšíření Google Chrome pro zlepšení Facebooku

Zanechte Svůj Komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here