Skrýt Zobrazeno a píše v chatu na Facebooku

Jednou z nejvíce nepříjemných vlastností Facebooku je to, že během chatové konverzace je oběma účastníkům sděleno, zda ten druhý píše nebo ne.
Jako by to nestačilo, Facebook také varuje uživatele, pokud ten druhý přečetl poslední zprávu.
V praxi je při chatování s někým nemožné předstírat nic, nebo nečíst zprávu, a odpověď musíte také napsat dostatečně rychle, aby nevznikl dojem, o čem hodiny přemýšlejí, aby našli odpověď nebo něco, co psát.
Facebook nedává možnost skrýt své chování při chatování, ale můžete použít rozšíření pro Google Chrome, které ostatním brání vědět, jestli píšeme a zda jsme si přečetli jejich zprávy .
Rozšíření je Facebook Privacy Chat, zatím je k dispozici pouze v Google Chrome, který se používá hlavně k přijímání oznámení na ploše z chatu Facebook.
Oznámení je hlavní funkcí tohoto rozšíření, které se stává užitečným pro zůstat v kontaktu s přáteli bez nutnosti udržovat Facebook otevřený.
Nejlepší funkcí tohoto rozšíření je však možnost zabránit přátelům v tom, aby viděli při prohlížení zprávy, kterou odeslali, a také je skrýt, když píšeme zprávu v chatu .
Rozšíření je velmi jednoduché a po instalaci musíte kliknout na tlačítko Facebook Chat Pro, zadat Nastavení a povolit dvě možnosti, které začínají „Zabraňte ...“.
Oznámení můžete kdykoli zakázat nebo ji z nabídky správy rozšíření Chrome deaktivovat, když je nepotřebujete, a v případě potřeby je znovu aktivovat.
V dalším článku jsme také viděli další alternativní rozšíření, FB Unseen, aby zakázalo potvrzení čtení zpráv na Facebooku

Zanechte Svůj Komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here